Objavljeni rezultati 13 tematskih delavnic, ki jih bo financiral evropski projekt WE4AHA, med izbranimi tudi SIS EGIZ v sodelovanju s SBRA

SIS EGIZ je bil po uspešni pridobitvi naziva Referenčno mesto Slovenija uspešen še na razpisu za organizacijo delavnice na temo opolnomočenja starejših z naslovom Empowerment of older persons in regions, na katerega se je prijavil v sodelovanju s SBRA.

datum: 17.09.2020

kategorija: novice

Eip on Aha Reference Site *

Na spletni strani  EUROPEAN INNOVATION PARTNERSHIP on Active and Healthy Ageing (EIP on AHA) so objavljeni rezultati razpisa »Thematic workshops for EIP on AHA Reference Sites 2020«.

Organizacijo 13 tematskih delavnic, ki se bodo dvijale med septembrom in novembrom 2020, bo financiral evropski projekt WE4AHA.

Namen tematskih delavnic je:

SIS EGIZ v sodelovanju s SBRA, je bil na razpisu uspešen za organizacijo delavnice na temo opolnomočenja starejših z naslovom Empowerment of older persons in regions.

Zaradi pandemije COVID-19 in težavnosti potovanja po večjem delu Evrope, bodo tematske delavnice 2020 izvedene virtualno.

Delavnica Empowerment of older persons in regions bo potekala 08. 10. 2020 od 14:00 - 16:30, v okviru European Week of Regions and Cities. Poleg Slovenije se bo predstavilo še 6 referenčnih mest, ki prihajajo iz Španije, Danske, Švedske in Grčije. Poleg široke geografske pokritosti partnerjev bodo na delavnici sodelovali vsi mednarodni akterji s področja aktivnega in zdravega staranja, kot so predstavniki Evropske komisije, Active Assisted Living, Community Network of Reference Sites ter združenja ERRIN.

Več informacij, vključno z registracijskim obrazcem, sledi.

Vljudno vabljeni k udeležbi!