B2B srečanja na temo eZdravja

5. - 7. maj 2020, Gothenburg

datum: 05.03.2020

kategorija: novice

Slika_zdravje

Vljudno vabljeni na največje letošnje poslovno mreženje na temo eZdravja v Skandinaviji, ki ga organizira Enterprise Europe Network, v sodelovanju z Business Region Goteborg in bo potekalo od 5. do 7. maja 2020, v švedskem Gothenburgu. Udeležba na dogodku predstavlja edinstveno priložnost za širitev mreže poslovnih kontaktov ter razvoj novih partnerstev v Skandinaviji in promocijo novih izdelkov in rešitev.

Osrenja tema konference Vitalis bodo umetna inteligenca (AI), digitalna asistenčna tehnologija, precizna zdravila, varnost pacientov, zdravstvene storitve, medicinsko slikanje, zdravstvena nega na daljavo, nega starejših, nega na domu, podpora odločanju, upravljanje sprememb, robotika, ipd.

Prijave na B2B dogodek v okviru konference Vitalis so možne preko spletnega prijavnega obrazca. Skrajni rok za prijave na B2B srečanja je 30. april 2020, vendar so cenejše vstopnice za udeležbo na dogodku na voljo zgolj do 5. aprila 2020. Število prijav je omejeno, organizator bo upošteval vrstni red prijav.

Stroški udeležbe na B2B srečanjih: udeležba na B2B srečanjih je sicer brezplačna, vendar je namenjena zgolj udeležencem ali razstavljavcem konference Vitalis. Strošek udeležbe na konferenci Vitalis, ki vključuje vstopnino za konferenco in sejem, kosilo ter kavo je dostopen tukaj.

Podrobnejše informacije