BioCamp 2020

Rok za prijavo je 29. 2. 2020.

datum: 18.02.2020

kategorija: novice

Logo_Lek

Dodiplomski in podiplomski študenti naravoslovnih, poslovnih in tehničnih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji so od 24. do 26. 5. 2020 vabljeni na tridnevni forum v Ljubljani, na katerem se bodo lahko srečali s priznanimi strokovnjaki in vodilnimi managerji ter pridobili vpogled v svet raziskovanja in mednarodno poslovno okolje farmacevtske industrije. Rok za prijavo je 29. 2. 2020.

BioCamp je tridnevni forum, na katerem se najboljši izbrani študenti srečajo s priznanimi strokovnjaki in vodilnimi menedžerji. Dogodek je izvrstna priložnost za mlade talente, da dobijo neposreden vpogled v svet raziskovanja in mednarodno poslovno okolje farmacevtske industrije.

BioCamp 2020 udeležencem omogoča postati mladi strokovnjak in bodoči vodja, saj na njem:

Predavanja, panelni pogovor in delavnice s strani priznanih strokovnjakov:

Kako se prijaviti? Študentje se prijavijo preko spletnega obrazca na www.lek.si/biocamp med 1. in 29. februarjem 2020. Prijavi naj priložijo življenjepis, vaše priporočilo in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrani študenti bodo pisno obveščeni po elektronski pošti v marcu 2020. Za dodatne informacije in prijave obiščite: www.lek.si/biocamp ali pišite na biocamp.lek@sandoz.com.

Podrobnejše informacije