Vladno - gospodarska delegacija v Indonezijo

14. - 17. 10. 2019

datum: 26.08.2019

kategorija: novice

Slika_letališče

Vljudno vabljeni k udeležbi v vladno - gospodarski delegaciji v Indonezijo, pod vodstvom državnega sekretarja na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, mag. Aleša Cantaruttija, v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija ter Konzulata Republike Indonezije.

Za udeležence delegacije bodo v sklopu obiska delegacije organizirali:

Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 300,00 EUR na posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska po programu. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav, 2. septembra 2019, s takojšnjim rokom plačila. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 3. septembru 2019, zaradi že nastalih organiacijskih stroškov, kotizacije ne vračajo. Delegacija bo izvedena ob predpostavki udelžbe najmanj 7 slovenskih podjetij.

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestive krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije HRG Slovenia, Nada Balažic, Office Manager, 01 4233 636, nada.balazic@si.hrgworldwide.com, ki je pripravila skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. Informativna cena potovalnega aranžmaja, na dan izdaje vabila, ob predpostavki minimalno 7 potnikov, znaša 1.603,29 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu, dve nočitvi v enoposteljnih sobah z zajtrkom v hotelu 5*, transfer letališče - hotel - letališče ter strošek agencije.

Vladno - gospodarska delegacija bo pred obiskom Jakarte opravila razgovore v prestolnici Filipinov, Manili. Vabili za udeležbo v delegaciji na Filipine je objavljeno tukaj.

Mala, mikro in srednje velika podjetja imajo možnost sofinanciranja stroškov aktivnosti vezanih na udeležbo na obravnavanem dogodku do višine 60 % upravičenih stroškov v okviru spodbud Slovenskega podjetniškega sklada. Dodatne informacije: vavcer@podjetniskisklad.si.

Udeležbo v delegaciji potrditev preko izpolnjenega prijavnega obrazca, ki ga pošljete na naslov natasa.turk@gzs.si, najkasneje do 2. 9. 2019. Kontakt za dodatne informacije glede obiska delegacije je GZS, Nataša Turk, 01 5898 152, natasa.turk@gzs.si.

Podrobnejše informacije