Gospodarska delegacija na Tajvan

14. - 18. 10. 2019

datum: 23.08.2019

kategorija: novice

Slika_letalo

Vabljeni k udeležbi v gospodarski delegaciji na Tajvan, Taipei, od 14. do 18. oktobra 2019, ki jo organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Taipei Economic and Cultural Office z Dunaja.

Za udeležence delegacije bodo organizirali:

Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 300,00 EUR na posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav, 26. avgusta 2019, s takojšnjim rokom plačila. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 30. avgustu 2019, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračajo. Delegacija bo izvedena ob prijavi najmanj 7 slovenskih podjetij.

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije HRG Slovenia, Nada Balažic, Office Manager, 01 4233 636, nada.balazic@si.hrgworldwide.com, ki je pripravila skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. Informativna cena potovalnega aranžmaja, na dan izdaje tega vabila, ob predpostavki udeležbe minimalno 7 potnikov, znaša 1.128,53 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Dunaj-Taipei-Bangkok-Dunaj, 2 nočitvi v enoposteljnih sobah v 4* hotelu v Taipeiu, transfer letališče-hotel-letališče v Taipeu ter strošek agencije.

Mala, mikro in srednje velika podjetja ne pozabite na možnost sofinanciranja stroškov aktivnosti vezanih na udeležbo na obravnavanem dogodku, do višine 60 % upravičenih stroškov v okviru spodbud Slovenskega podjetniškega sklada. Dodatne informacije: vavcer@podjetniskisklad.si.

Udeležbo v delegaciji potrdite preko izpolnjenega prijavnega obrazca, ki ga pošljete na naslov natasa.turk@gzs.si, najkasneje do 26. avgusta 2019. Kontakt za dodatne informacije glede obiska delegacije je GZS, Nataša Turk, 01 5898 152, natasa.turk@gzs.si.

Podrobnejše informacije