Gospodarska delegacija na Tajsko

Bangkok, 24. - 29. september 2019

datum: 22.08.2019

kategorija: novice

Slika_Tajska

Vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarski delegaciji na Tajsko, Bangkok, od 24. do 29. septembra 2019, v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije in Generalnega konzulata Kraljevine Tajske iz Ljubljane.

Za udeležence delegacije bodo organizirali:

Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 300,00 EUR na posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska. Račun za kotizacijo bo Bangkok izdala ob zaključku zbiranja prijav. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 30. avgustu 2019, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračajo.

Informativni stroški potovalnega aranžmaja, ki jih krijejo udeležnci sami neposredno izbranemu organizatorju potovalnega aranžmaja, vključujejo povratno letalsko vozovnico v ekonomskem razredu, 4 nočitve z zajtrkom v enoposteljnih sobah v hotelu 4* Best Western Plus Sukhumvit 20 (ali podobnem), prevoz do lokacije sejmišča vse dni sejmov, prevoz z letališča do hotela in obratno, spremstvo angleško govorečega lokalnega vodiča in znašajo 1.525,00 EUR na posameznega udeleženca. Ponudba velja na datum objave vabila, ob predpostavki minimalno 10 udeležencev delegacije. Organizator potovalnega aranžmaja je KOKON d.o.o., Ljubljana, Barbara Krumpak, 01 433 30 26, kokon@siol.net. Vizumske informacije so objavljene na spletni strani Generalnega konzulata Kraljevine Tajske.

Mala, mikro in srednje velika podjetja imajo možnost sofinanciranja stroškov aktivnosti vezanih na udeležbo na obravnavanem dogodku, do višine 60 % upravičenih stroškov v okviru spodbud Slovenskega podjetniškega sklada. Dodatne informacije so na voljo na vavcer@podjetniskisklad.si.

Udeležbo v delegaciji potrdite preko spletnega prijavnega obrazca najkasneje do 26. avgusta 2019.

Za dodatne informacije so vam na voljo:

Vir informacije