Vabilo na individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji - SEE MEET Slovenia 2019, 16. in 17. oktober 2019, Maribor

16. in 17. oktober 2019, Maribor

datum: 04.07.2019

kategorija: novice

Slika_povezave

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s partnerji organizira individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji - SEE MEET 2019, ki bodo potekala 16. in 17. oktobra 2019 v Mariboru.

SEE MEET Slovenia 2019 je mednarodni forum, ki ponuja priložnost za mala in srednje velika podjetja iz vseh poslovnih sektorjev za rast poslovanja na nacionalnih in mednarodnih trgih ter pridobivanje novih kontaktov in povezav preko individualnih vnaprej pripravljenih sestankov in neformalnega mreženja v času foruma.

Forum ponuja edinstveno platformo za podjetja iz različnih panog s posebnim poudarkom za podjetja s področja digitalizacije industrijskih procesov in IKT, predelovalne industrije (kovinska, izdelki iz gume in plastičnih mas), s področja energetske učinkovitosti in druge storitve. V sklopu dogodka bodo podjetja lahko razširila svoje poslovanje na domačen in tujih mednarodnih trgih z do 15 vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

Kotizacija za udeležbo na dogodku znaša 125 EUR + DDV in zajema:

Podroben program in dodatne informacije o dogodku najdete na spletni strani SEE MEET Slovenia 2019.

Prijavite se lahko najkasneje do 22. septembra preko elektronske prijavnice.

Dodatne informacije:

Vir informacije