Poljska: Priložnosti za gospodarsko in trgovinsko sodelovanje

22. maj 2019

datum: 06.05.2019

kategorija: novice

Slika_biznis

Kljub dejstvu, da sta si slovensko in poljsko gospodarstvo v marsičem podobna - kar se tiče vrste industrije in proizvodnje blaga za široko potrošnjo in v določenih segmentih slovenska podjetja težko tekmujejo s poljskimi, pa na drugi strani nedvomno obstaja še vedno zelo veliko poslovnih priložnosti v okviru trgovinskih odnosov, predvsem pa na področjih razvoja, inovacij, investicij, skupnega nastopanja na tretjih trgih...

Z željo, da bi podrobneje predstavili nekatere priložnosti ter nekatere načrtovane dogodke v okviru slovensko poljskega gospodarskega sodelovanja v letošnjem letu, Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo Republike Poljske, Društvo in poslovni klub Triglav Rysy ter javna agencija SPIRIT Slovenija, skupaj organizirajo posvet, ki bo potekal v sredo, 22. maja 2019, od 10. ure naprej na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ulica 13 v Ljubljain, dvorana Poslovna oaza (7. nadstropje). V drugem delu bodo organizirani individualni razgovori med udeleženci in govorniki posveta.

Program

Posvet bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku. Za člane GZS je udeležba na tem dogodku brezplačna, za nečlane znaša kotizacija 60,00 EUR na udeleženca (DDV vključen) in ga poravnate ob prijavi na TRR GZS: 02924-0017841495, sklic 1510-5507, s pripisom "Posvet Poljska".

Udeležbo na dogodku lahko potrdite samo preko elektronske prijavnice, najkasneje do ponedeljka, 20. maja, oziroma do zasedbe mest.

Morebitne odjave sprejemajo pisno na elektronski naslov: marko.jare@gzs.si, najkasneje do ponedeljka, 20. maja, do 13. ure. Po izteku tega roka vam v primeru neudeležbe GZS zaračuna 50,00 EUR na udeleženca (DDV vključen) nadomestila za stroške organizacije.

Vljudno vabljeni!