Industrija prihodnosti

12. junij 2019, Kongresni center Brdo pri Kranju

datum: 06.05.2019

kategorija: novice

Slika_industrija

Industrija v Sloveniji predstavlja gonilo rasti, inovacij in zaposlovanja. V industriji in z njo povezanih storitvah je polovica vseh delovnih mest, več regij v Sloveniji je življenjsko odvisno od poslovanja industrijskih podjetij. Večino izvoza in v njem ustvarjene dodane vrednosti ustvarijo industrijska podjetja.

Dolgoletna industrijska tradicija je vzdržala krize in šoke zadnjih trideset let. Danes se industrijska podjetja soočajo z novimi izzivi - inovativnost, digitalizacija, industrija 4.0, okoljske spremembe, globalizacija, omejenost surovin, novi materiali, novi poslovni modeli.

V kongresnem centru Brdo pri Kranju bodo 12. junija predstavili najboljše prakse slovenske industrije. Osrednja nit konference bo vizija zelene, kreativne, pametne in sodelujoče industrije prihodnosti. Soočili se bomo z razvojnimi in političnimi dilemami in izzivi, predstavili dosežke in načrte industrijske politike. Vabijo vas, da se jim pridružite.

Z vami bodo predstavniki slovenske industrije, politike, institucij znanja, predstavniki Evropske komisije, z nami bodite tudi vi. Skupaj boste odmevneje sporočili: "Slovenska industrija je prihodnost Slovenije. Zavedamo se svoje odgovornosti in verjamemo, da smo sposobni sprejeti izzive sodobnega razvoja."

Udeležba na konferenci je brezplačna, prijava pa je obvezna.

Vabljeni k udeležbi!

Vir informacije