Vabilo slovenskim podjetjem k udeležbi na Dnevu slovenske industrije v CERN

7. in 8. oktober 2019, Ženeva

datum: 25.02.2019

kategorija: novice

Slika_atom

V Ženevi bo 7. in 8. oktobra 2019 "Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave - CERN". Organizirajo ga Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Javna agencija SPIRIT Slovenija ter Gospodarska zbornica Slovenije.

Dogodek je namenjen slovenskim podjetjem, ki želijo pridobiti ustrezne kontakte in vpogled v način delovanja CERN in v projekte, ki so potencialno zanimivi za skupno sodelovanje, kot tudi ustvarjanje skupnih poslovnih in razvojnih priložnosti.

CERN sodi med najbolj elitna znanstvene institucije na svetu, katere glavni namen je zagotavljanje raziskovalne infrastrukture - pospeševalnikov protonov, antiprotonov, težkih ionov, elektronov in pozitronov. Hkrati je lahko pomemben poslovni in razvojni partner slovenskemu gospodarstvu, ki nudi vrsto poslovnih priložnosti. 

S pridruženim članstvom Republike Slovenije v tej organizaciji so se odprle priložnosti vključevanja slovenskega gospodarstva v konkretne poslovne - prodajne in razvojno - poslovne aktivnosti, kar lahko slovenskemu gospodarstvu prinese številne dodatne koristi in ugodnosti. Te segajo na področje gospodarstva, znanosti in tudi izobraževanja.

V okviru dvodnega dogodka oktobra v Ženevi bodo prijavljena in izbrana podjetja imela možnost predstavitve svojih storitev in produktov predstavnikom CERN, glede na interes pa bodo za sodelujoča podjetja organizirani tudi B2B sestanki. Več možnosti za poslovno sodelovanje imajo podjetja, ki imajo inovativne izdelke ali rešitve.

Vsa podjetja, ki v sodelovanju na dogodku vidite priložnosti za širitev prodajnih in razvojnih aktivnosti, vabijo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico, najkasneje do 24. marca 2019 ter si s tem pridobite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov/storitev ter srečanja s predstavniki CERN. Za vsa prijavljena in zainteresirana podjetja bodo v prostorih MIZŠ (Masarykova cesta 16, Ljubljana), 21. marca 2019, organizirali pripravljalni seminar, na katerem bodo natančneje predstavili organizacijo CERN ter sam dogodek.

Vsebinskih področij na katerih je možno sodelovati s CERN je več in jih boste izbrali v spletni prijavnici. Na podlagi vaših opisov (objectives, offer, neeeds, competences, references, certificates, turnover) in fotografij v elektronski prijavnici bodo oblikovali katalog v pdf in tiskani obliki, zato vas vljudno prosijo, da ste pri vnosih natančni in da vpišete tiste podatke, ki bodo zanimivi za predstavnike CERN.

Kotizacije ni. Udeleženci dogodka v Švici sami krijejo stroške prevoza in namestitve.

Dodatne informacije:

Vabilo

Elektronska prijavnica

Vir informacije