IKT horizontala organizira vrsto dogodkov!

Napovedane so že delavnice vse do konca januarja.

datum: 22.11.2018

kategorija: novice

Slika_IKT

Digitalna Strategija

22. 11. 2018, od 13.00 do 15.15, GZS, Poslovna oaza

Interaktivni seminar je namenjen predsednikom uprav, direktorjem, članom uprav, vodjem poslovnega razvoja, vodjem poslovnih oddelkov, vodjem digitalnega poslovanja in digitalne poslovne preobrazbe, in vsem tistim, ki sodelujejo pri oblikovanju poslovnih in digitalnih strategij.

Zakaj? (Digitalna) strategija pove kako prehoditi pot iz trenutnega poslovnega stanja naše organizacije v želeno novo (digitalno) poslovno stanje. Digitalno strategijo bodo obravnavali izključno s poslovnega izhodišča, digitalno tehnologijo pa bodo vključili zgolj na najvišjem nivoju v smislu zmožnosti, skladnosti in pomembnosti za poslovno strategijo. Po seminarju boste lahko začeli s pripravo digitalne strategije oziroma, če boste sodelovali z zunanjimi strokovnjaki, boste vedeli kaj od njih zahtevati. Na poti oblikovanja in uresničevanja digitalne strategije se boste podali tudi z opozorili na njene temeljne izzive in z napotki, kako jih obvladati.

Program in podrobnejše informaciji o kotizaciji najdete tukaj.

 

Umetna inteligenca kot bistveni premik v digitalni preobrazbi

26. 11. 2018, od 12.00 do 16.00, GZS dvorana E/medetaža

Izobraževanje je namenjeno vodjem, direktorjem, članom uprav in tistim zaposlenim, ki so odgovorni poslovni nosilci digitalne preobrazbe svoje organizacije in se zavedajo, da je uporaba umetne inteligence že danes nujna za ohranjanje konkurenčne prednosti na domačem in globalnem trgu.

Spoznali boste:

kar vam bo omogočalo lažje sprejemanje odločitev pri načrtovanju uporabe novih tehnologij v podjetju.

Program in podrobnejše informaciji o kotizaciji najdete tukaj.

 

Uspešni digitalni projekti

29. 11. 2018, od 13.00 do 15.15, GZS, Poslovna oaza

Izobraževanje je namenjeno vsem tistim, ki oblikujejo programe projektov digitalne preobrazbe, so poslovni nosilci priprave in izvedbe (digitalnih projektov), so projektni vodje, so v vlogi ponudnika poslovnih IT/digitalnih rešitev.

Udeležba na izobraževanju vam bo prinesla nujno potrebno razumevanje povezanosti različnih nivojev digitalnega poslovanja in umestitve digitalnih projektov v njih. Četudi ste morda izkušeni projektni vodja, boste pridobili razumevanje razlik med klasičnimi, agilnimi in novimi metodami priprave in izvedbe digitalnih projektov. Po izobraževanju boste vedeli kaj vse je potrebno narediti za dobro pripravo digitalnih projektov in kako ocenjevati njihovo uspešnost z vidika vrednosti za kupce in vašo organizacijo.

 

Program in podrobnejše informaciji o kotizaciji najdete tukaj.

 

Konferenca Go Digital - Zadnji poziv za digitalno gospodarstvo

Torek, 4. december, od 8.30 do 16. ure, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Ali bo Slovenija uspešna v digitalni ekonomiji? Na kakšen način digitalne inovacije vpeljevati v podjetje in kako se tega lotiti? Kakšna bo prihodnost človeštva ob vse pametnejših napravah in izjemno hitrem razvoju umetne inteligence? Kako uspešni podjetniki uporabljajo nove tehnologije za zadovoljitev potreb svojih uporabnikov? Odgovore na ta vprašanja vam bodo na konferenci Go Digital - Zadnji poziv za digitalno gospodarstvo pomagali poiskati odlični predavatelji.

Pričakujete lahko koristne in aktualne vsebine, konkretne primere in okroglo mizo, kjer bodo mnenja soočili predstavniki družbe, vlade, gospodarstva in podjetij s področja informacijske tehnologije.

Več o programu konference, ki jo organizirata Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT Horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo in Digitalnim inovacijskim središčem, najdete tukaj.

Kotizacija znaša 150,00 EUR + DDV. Člani GZS, člani partnerskih organizacij, soorganizatorjev in drugih SRIP-ov imajo 50-odstotni popust na kotizacijo.

 

 

Z digitalnim marketingom elegantno do novih kupcev v B2B in B2C

5. 12. 2018, od 9.00 do 13.00, GZS, Dvorana E

Izobraževanja v okviru Hitre akademije digitalnega marketinga in prvi modul Z digitalnim marketingom elegantno do novih kupcev v vB2B in B2C so namenjeni podjetnikom, managerjem, zaposlenim v marketingu in prodaji, zaposlenim na področju spleta in spletnega komuniciranja, vodjem marketinga in prodaje in informatikom, ki želijo razumeti koncepte digitalnega marketinga.

Udeleženci bodo pridobili naslednja znanja in kompetence:

Program in podrobnejše informaciji o kotizaciji najdete tukaj.

Skrivnosti uspešnega vsebinskega in e-mail marketinga v dobi avtomatizacije in GDPR

9. 1. 2019, od 9.00 do 13.00, GZS, Dvorana E

Izobraževanja v okviru Hitre akademije digitalnega marketinga so namenjena podjetnikom, managerjem, zaposlenim v marketingu in prodaji, zaposlenim na področju spleta in spletnega komuniciranja, vodjem marketinga, prodaje, informatikom in tistim, ki želijo izkoristiti priložnosti vsebinskega in e-mail marketinga.

Udeleženci boste pridobili naslednja znanja in kompetence:

Program in podrobnejše informaciji o kotizaciji najdete tukaj.

Kako do dobre uporabniške izkušnje na spletni strani in aplikacijah?

23. 1. 2019, od 9.00 do 13.00, GZS, Dvorana E

Izobraževanje v okviru Hitre akademije digitalnega marketinga so namenjena podjetnikom, managerjem zaposlenim v marketingu in v prodaji, razvojnikom, zaposlenim na področju spleta in spletnega komuniciranja, vodjem marketinga, prodaje, informatikom in tistim, ki želijo povečati konverzijo ter dati na trg bolj uporabniku prijazne izdelke in storitve.

Udeleženci bodo pridobili naslednja znanja in kompetence:

Program in podrobnejše informaciji o kotizaciji najdete tukaj.