Vabilo: Trajnost = Prednost

20. junij, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

datum: 05.06.2018

kategorija: novice

Slika_sustainable

SRIP MATPRO vabi na strokovno srečanje na temo družbenega vidika trajnosti: TRAJNOST = PREDNOST.

Za podjetja odgovorno in trajnostno ravnanje dolgoročno pomeni povečevanje konkurenčne prednosti in boljši poslovni izid, veča pa se tudi zadovoljstvo in s tem zvestoba zaposlenih, izboljšuje odnos z deležniki, krepi vloga podjetja v lokalni skupnosti, izboljšuje predvidevanje in upravljanje tveganj.

Srečanje bo potekalo v sredo, 20. junija 2018, ob 9. uri, na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana v Poslovni oazi v 7. nadstropju.

Uvodoma bosta udeležence pozdravila mag. Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS ter Marko Drobnič, predsednik uprave Talum in predsednik Sveta SRIP MATPRO. Osrednji sogovornici bosta mag. Janja Neja Petkovšek, avtorica priročnika Trajnost = prednost ter Saša Leban, direktorica za razvoj na Formitas Group, članica Upravnega odbora Slovenske oglaševalske zbornice ter predsednica Združenja agencij na SOZ.

Na posvetu bodo predstavili zakaj na pot trajnosti in kakšne so njene prednosti, kakšni so vložki, kakšna je korist in kakšen je trajnostni poslovni model.

Podjetja o svoji družbeni odgovornosti tudi poročajo in pri tem nagovarjajo potrošnike, delničarje in finančne skupnosti, zaposlene, pogodbene partnerje, vlado, širšo družbeno skupnost, nevladne organizacije in druge deležnike. Zato je d obro poznati prednosti, ki jih podjetjem tovrstno poročanje prinaša. Le z uporabo najustreznejših tržno - komunikacijskih aktivnosti bodo vsi deležniki prepoznali trajnost in družbeno odgovornost kot ključni element delovanja, vizije in razvoja podjetja.

Dogodek je brezplačen, prosijo pa za predhodno prijavo preko e-PRIJAVE.

Vabljeni!