Vabilo: Priprava izvoznega načrta

7. junij 2018, Center za poslovno usposabljanje, Ljubljana

datum: 31.05.2018

kategorija: novice

Slika_izvoz

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija - Avstrija) organizira delavnico z naslovom Priprava izvoznega načrta. Delavnica bo potekala v četrtek, 7. junija 2018, s pričetkom ob 9.30, Center za poslovno usposabljanje, Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana, predavalnica Meža.

EXPEDIRE projektna ekipa vas vljudno vabi na delavnico pod vodstvom Aleša Hrovata, vodje prodaje za trge v razvoju v podjetju Gorenje, d.d.

Poslovanje s tujimi trgi prinaša različne izzive, katerih morebitne negativne posledice podjetje lahko omili, če se na vstop na tuji trg dobro pripravi. Del priprave je tudi strukturiran načrt procesa vstopa, ki vključuje več nujnih elementov priprave, kot npr. SWOT analiza, finančni načrt, vključeni zaposleni, ipd. Podrobna analiza teh elementov lahko pomeni časovni in finančni prihranek ob zmanjšanju tveganja vstopa, na drugi strani pa prinese večjo učinkovitost.

Udeleženci delavnice bodo pridobili potrebne veščine, znanja in orodja za učinkovito pripravo izvoznega načrta. Predavatelj vas bo preko teoretične podlage vodil do preizkušanja in uporabe pridobljenega znanja, po izteku glavnega dela pa bo še priložnost za individualni razgovor z njim, v okviru razpoložljivega časa. Program je dostopen tukaj.

PRIJAVA: prijava na dogodek je možna izključno preko spletne prijavnice najkasneje do torka, 5. junija 2018.

KOTIZACIJA: delavnica je brezplačna.

ODJAVA: odjave brez finančnih posledic sprejemajo pisno na vanja.bele@gzs.si do srede 6. junija 2018 do 10. ure. Po tem roku vam organizator za neudeležbo zaračuna 50,00 EUR/udeleženca režijskih stroškov.

Dodatne informacije: GZS, ga. Nataša Turk, 01 5898 152, natasa.turk@gzs.si

Vir informacije