SRIP Trajnostni turizem ponovno vabi na svoje dogodke!

datum: 01.06.2018

kategorija: novice

Slika_nebo

SRIP Trajnostni turizem ponovno vabi na svoje dogodke!

1) VI. letna konferenca Združenja hotelirjev Slovenije

Termin: četrtek, 21. junij 2018

Lokacija: Kongresni center Portus - HoteliLifeClass, Portorož

Komu je namenjena: vsem hotelirjem Slovenije, njihovim direktorjem oz. vodjem hotelov z namenom oblikovanja skupne politike poslovanja, dviga kakovosti storitve, razpoznavnosti turistične ponudbe Slovenije, kot enovite destinacije.

Kotizacija: člani TGZS 204,96 (vključen DDV), člani TGZS in SRIPT 128,10 EUR (vključen DDV), ostali udeleženci 256,20 EUR (vključen DDV).

Organizator konference je Turistično gostinska zbornica Slovenije, ki je skupaj s člani odbora Združenje hotelirjev Slovenije pripravila vsebino - teme letošnje konference:

Temo letošnje okrogle mize so poimenovali: Kaj želimo postati? Uradniki ali vodje? Pri izvedbi programa bodo sodelovali vabljeni gostje - priznani strokovnjaki s področja hotelirstva in tujine in Slovenije.

Prijavite se lahko tukaj.

2) Delavnica o novi evropski uredbi GDPR o varovanju osebnih podatkov

Termin: petek, 22. junij 2018, med 9. in 13. uro

Lokacija: Poslovna stavba GZS (Dimičeva 13, Ljubljana), dvorana C v 1. nadstropju

Tematike: predavateljici dr. Nataša Pirc Musar in mag. Rosana Lemut Strle bosta predstavili aktualno tematiko: novo uredbo o varstvu osebnih podatkov in kaj organizacije ali podjetja morajo narediti, da se izognejo kršitvam predpisov na tem področju.

Kotizacija ali brezplačna udeležba? Za vse člane SRIPT in vse člane TGZS je udeležba na dogodku brezplačna (do zasedbe prostih mest, ki pa so številčno omejena s kapaciteto sedežev.). Znesek kotizacije za nečlane SRIPT-a ali TGZS bo znašal 97,50 EUR (DDV je vključen).