Vabilo: Living bits and things 2018

18. in 19. junij 2018, Bled

datum: 31.05.2018

kategorija: novice

Slika_IOT

IKT horizontalna mreža vabi na 8. mednarodni IoT dogodek na Bledu Living bits and things 2018, ki bo potekal med 18. in 19. junijem 2018.

Gre za vodilni poslovno-tehnološki dogodek s področja interneta stvari - IoT (Internet of Things) v regiji osrednje in vzhodne Evrope ter Balkanu z najdaljšo tradicijo. Zaradi mednarodne udeležbe poteka dogodek v angleškem jeziku.

IKT horizontalna mreža je letos soorganizator in partner dogodka, zato ste kot član SRIP-a upravičeni do posebnega 30 % promocijskega popusta na redne cene pri posamični registraciji na dogodek. Za uveljavitev popusta pri prijavi na dogodek navedite promocijsko kodo LBT2018-IKTHM.

Prijavite se na povezavi REGISTRACIJA.

Posebni poudarki so vsako leto namenjeni tudi uporabi tehnologij, dodani vrednosti in praktičnim primerom rešitev. Letos želijo tudi skupaj in ob sodelovanju z vami poiskati odgovore na pomembna vprašanja:

Preberite si več o dogodku in podrobneje spoznajte letošnji program in govorce.

Poslovni del bodo v ponedeljek zvečer nadaljevali na večernem družabnem dogodku, kjer boste v prijetnem okolju z bogato ponudbo lokalne kulinarike in ob sproščujejočem pogovoru ter druženju dan zaključili. Za dodatna vprašanja so vam na voljo na: ikt_horizontalna_mreza@gzs.si.