Vabilo na mednarodno konferenco BIFOCAlps

31. maj 2018, Rikli Balance Hotel na Bledu

datum: 23.05.2018

kategorija: novice

Slika_inovacija

Vljudno vabljeni na mednarodno konferenco, ki bo potekala v okviru projekta "Boosting innovation in factory of the future value chain in the Alps" (BIFOCAlps), ki bo potekala v četrtek, 31. maja 2018, v Rikli Balance Hotel (nekdanji Hotel Golf) na Bledu.

Enajst projektnih partnerjev iz alpskih držav (med drugim tudi dva iz Slovenije: Posoški razvojni center in Tehnološki park Ljubljana d.o.o.) se je odločilo, da postavi skupni izziv proizvodnim podjetjem, ki zasledujejo cilje prehoda na globalni trg, želijo pospešiti razvoj ter se priključiti verigi tako imenovanih Tovarn prihodnosti in Industrije 4.0. Rezultati slednjih se med drugim kažejo tudi v visokem odstotku inovacij in patentov ter razpoložljivih naprednih tehnologijah v celotni verigi vrednosti.

Ker pa za dosego zastavljenih ciljev ne gre brez povezovanja podjetij, podpornih institucij za podjetništvo, univerz in političnih odločevalcev, ki delujejo v Alpskem prostoru, projektni partnerji z namenom, da bi izboljšali povezave med inovacijskimi sistemi in deležniki, organizirajo mednarodno konferenco.

Program:

Podrobnejše informacije o dogodku in sami vsebini konference najdete v priponki.

Svojo udeležbo lahko potrditev na e-mail polona.cimpric@prc.si. Sporočite tudi, ali se boste v četrtek udeležili kosila in večerje.