Vabilo: Ogled dobrih praks v Lombardiji - (S)INDUSTRIJA 4.0

6. in 7. junij 2018

datum: 18.05.2018

kategorija: novice

Slika_industrija

Posoški razvojni center in Tehnološki park Ljubljana skupaj s partnerji projekta BIFOCAlps vabita vsa zainteresirana podjetja in organizacije podpornega okolja za podjetništvo, ki zasledujejo cilje prehoda na trg na prednostnem področju Strategije pametne specializacije Slovenije S4 - (S)INDUSTRIJA 4.0 - tovarne prihodnosti (FoF), da se pridružijo na OGLEDU DOBRIH PRAKS v Lombardiji (Italija) od 6. do 7. junija 2018 (v prostorih ITIA - National Research Council of Italy, Milano in Kilometro Rosso, Bergamo).

Na ogledu dobrih praks se boste najprej seznanili s politikami in ukrepi, ki jih regija Lombardija in Slovenija ponujata podjetjem pri vstopu v Industrijo 4.0 (FoF) in digitalizacijo proizvodnje. Predstavniki podjetij boste lahko predstavili svoj pogled in se tako vključili v razprave o politikah, ki jih država in regija ponujata podjetjem pri razvoju digitalnih procesov proizvodnje.

Predstavniki podjetij boste imeli možnost mreženja in navezovanja stikov s primerljivimi podjetji iz Lombardije (predvsem iz Bergama). Ogledali si boste tudi podjetje v Lombardiji, ki je že vključeno v Industrijo 4.0 (FoF).

Odhod udeležencev bo 6. 6. 2018 predvidoma ob 6. uri iz Ljubljane prek Nove Gorice v Milano. Prihod v Ljubljano je predviden 7. 6. 2018 ob 22. uri.

Za predstavnike podjetij je udeležba brezplačna. Projekt BIFOCAlps namreč krije tudi strošek

Podrobnejše informacije o nastanitvi in programu sledijo.

Prijave na tel. št. 05 3841 882 (Polona Cimprič) ali prek e-pošte polona.cimpric@prc.si do četrtka, 24. 5. 2018. Število mest je omejeno.

Vabilo