Z Erasmusom do novih podjetniških znanj in poslovnih sodelovanj

14. maj 2018 ob 17. uri, POLIGON

datum: 07.05.2018

kategorija: novice

Slika_svet

Program Erasmus za mlade podjetnike že od leta 2009 povezuje bodoče, mlade in izkušene evropske podjetnike in jim ponuja priložnost za izmenjavo izkušenj, vzpostavljanje novih poslovnih stikov in preko mentoriranja tudi izmenjavo novih podjetniških znanj.

Tehnološki park Ljubljana sodeluje kot posredniška organizacija tega programa že vse od začetka in pomaga tako bodočim in mladim slovenskim podjetnikom, da se aktivno vključijo v program ter odidejo v tujino k izkušenim podjetnikom po nova podjetniška znanja, kot tudi izkušenim podjetnikom, ki ponudijo možnost gostovanja in usposabljanja tujim mladim podjetnikom v Sloveniji.

Vse slovenske posredniške organizacije so se odločile, da skupaj organizirajo dogodek "Z Erasmusom do novih podjetniških znanj in poslovnih sodelovanj", na katerem se želijo ozreti nazaj na prehojeno pot, združiti v "alumni skupnosti" vse bodoče, mlade in izkušene podjetnike, ki so sodelovali v programu Erasmus za mlade podjetnike ter skupaj predelati izkušnje Erasmus podjetniških izmenjav ter možnosti, kako bi lahko program v prihodnosti še izboljšali.

Vabijo vas, da se udeležite srečanja v ponedeljek, 14. maja 2018, ob 17. uri, v prostorih kreativnega centra POLIGON, na Tobačni ul. 5, v Ljubljani.

Program:

Udeležba na dogodku je seveda brezplačna, vendar vas prosijo, da se na dogodek prijavite.

Več informacij o dogodku