IKT horizontalna mreža vabi na dogodke!

IKT horizontalna mreža v sodelovanju s SRIP-om Zdravje - medicina vabi vse člane na vrsto dogodkov povezanih z aktualnimi IKT temami.

datum: 17.05.2018

kategorija: novice

Slika_IKT

14. in 15. maj 2018: 4. mednarodna konferenca BBA - analiziranje poslovanja, Nova Gorica

Konferenco organizira IIBA Slovenija, ki je ena od 120 podružnic mednarodnega poslovnega inštituta IIBA iz Kanade. Na konferenci bodo svoje znanje in bogate izkušnje delilo več kot 20 mednarodno priznanih strokovnjakov - predavateljev in trenerjev iz celega sveta.

Kot uporabniki in naročniki informacijskih rešitev za vaše nemoteno digitalno poslovanje, se verjetno strinjate s tem, da se lahko hitro izgubimo v poplavi informacij in možnosti, ki jih dandanes ponujajo ponudniki IT rešitev. Pri naročilu le-teh rešitev je ključnega pomena, da zna izvajalec dobro zajeti vse vaše zahteve, da je agilen in da mora upoštevati vas in tudi končnega uporabnika - vašega kupca. Kar pa ni vedno lahka naloga in vam velikokrat "ukrade" ogromno časa in denarja.

Če bi radi izvedeli kaj lahko pričakujete in kaj lahko zahtevate od IT ponudnikov in ponudnikov digitalnih rešitev, ter kako jim najboljše predstaviti vaše potrebe, ki morajo biti uporabniku prijazne, vam priporočajo obisk izredno praktično naravnanih delavnic:

Za člane SRIP-a Zdravje - medicina velja posebni 20 % popust - ob prijavi vnesite kodo SRIP-ZM in prejeli boste 20 % popust na kotizacijo! Popust velja za prijave in plačila do 7. 5. 2018.

Prijavite se lahko tukaj.

 

22. maj 2018: Varnost v sistemih interneta stvari (IoT), od 8.30 do 15.30, GZS, dvorana F (medetaža)

Spoznali boste specifične izzive, ki jih z vidika informacijske in komunikacijske varnosti predstavljajo sistemi interneta stvari. To vključuje izzive, vezane na same naprave IoT, na njihove komunikacijske zmogljivosti ter na pripadajoče podporne programske rešitve v oblaku. Nova varnostna tveganja v IoT bodo predstavljena tudi z vidika različnih možnih domen uporabe rešitev IoT.

Predavatelja:

Kotizacije za člane SRIP-a Zdravje - medicina ni!

Podrobnejše informacije o dogodku

Prijava na dogodek

 

23. maj 2018: Razvoj in inoviranje poslovnih modelov, od 9. do 15. ure, GZS dvorana Poslovna oaza

Komu je dogodek namenjen? Podjetnikom, direktorjem podjetij, direktorjem/vodjem prodaje, razvoja, trženja, kadrovskih služb in razvijalcem produktov/storitev.

Zakaj se udeležiti? Digitalna transformacija ne pomeni le digitalizacije obstoječih poslovnih procesov in prilagoditve obstoječih poslovnih modelov, temveč tudi nastajanje popolnoma novih poslovnih modelov, podprtih z digitalnimi orodji. Pravočasno prilagajanje poslovnega modela je lahko ključno za ohranjanje konkurenčnosti poslovnega subjekta.

Na delavnici boste spoznali orodja, gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov. Spoznali boste študije primerov inovativnih digitalnih poslovnih modelov ter spoznali in tudi preizkusili orodja za inoviranje poslovnih modelov: 

Delavnica bo usmerjena na digitalizacijo poslovnih modelov.

Podrobnejše informacije o dogodku

Prijava na dogodek

 

30. maj 2018: Digitalizacija: Spremembe v poslovnem in tehnološkem okolju, od. 8.30 do 15.30, GZS, dvorana F (medetaža)

Kaj boste na dogodku spoznali?

Predavatelji:

Podrobnejše informacije o dogodku

Prijava na dogodek