ENRICH dogodki

Enrich ZDA organizira dva dogodka v Bostonu in New Yorku, Enrich Kitajska pa v Bruslju.

datum: 21.03.2018

kategorija: novice

Slika_povezovanje

Enrich - Evropska mreža raziskovalno - inovacijskih stičišč in centrov, ki jo podpira Evropska komisija v okviru programa Horizon 2020, omogoča storitve za povezavo evropskih raziskovalnih, tehnoloških in podjetniških organizacij na globalnih trgih Brazilije, Kitajske in ZDA.

Enrich ZDA je pobuda, ki deluje v ZDA v pomoč internacionalizaciji podjetjem pri vstopanju na ameriški trg. Pobuda letos organizira več dogodkov za evropska podjetja in raziskovalne organizacije.Innovation tour je eden v vrsti dogodkov in je namenjen podjetjem, ki delujejo na področju ved o življenju in poteka v sklopu dogodka BIO. Drugi zanimiv dogodek je B2B Bootcamp, ki bo potekal na različnih lokacijah po ZDA (trenutno sta odprta poziva za udeležbo na dogodku v Bostonu in New Yorku). Podjetja in raziskovalne organizacije so vabljena k prijavi, pri čemer bo njihova udeležba sofinancirana s strani pobude. Prijavite se lahko tukaj.

Enrich Kitajska 19. aprila 2018 v Bruslju organizira poslovni dogodek za izvoznike produktov in storitev ter znanstveno - raziskovalne izmenjave. Program je na voljo tukaj.