Paris Healthcare Week

29. - 31. maj 2018, Pariz

datum: 22.03.2018

kategorija: novice

Slika_bolniška postelja

Od 29. do 31. maja 2018 bo v Parizu (sejmišče znotraj Pariza - Porte de Versailles) potekal francoski največji strokovni sejem za bolnice in bolnniško oskrbo "Paris Healthcare Week", ki pokriva vsa področja, vezana na potrebe nabav bolnic, razen zdravil in bolniške prehrambne ponudbe. Organizator sejma je Federacija bolnic Francije (FHF).

Na sejmu razstavljajo ponudniki proizvodov in storitev za nego bolnikov, za področje gradnje in opreme bolnic, za medicinske pripomočke ter za informacijsko tehnološke rešitve na področju zdravstva. Poseben del salona je namenjen specializirani ponudbi za medicinske sestre.

Razstavljavci imajo možnost v konferenčnem delu sejma predstaviti nove produkte. Del salona je namenjen start-up podjetjem z inovativnimi rešitvami in produkti. Na sejmu se redno predstavljajo tudi glavne dobaviteljske mreže francoskim javnim institucijam kot so od javnih podjetij UGAP, UNIHA in RESAH ter tudi privatni dobavitelji.

Informacije o sejmu so dostopne v angleškem jeziku na spletni strani Paris Healthcare Weeka.

Obisk sejma Paris Healthcare Week 2018 je primeren tako za strokoven obisk predstavnikov prisotnih ministrsttev in drugih institucij kot tudi nujen za podjetja, ki vstopajo na francoski trg.

Vir informacije