1. Nacionalna konferenca o internacionalizaciji

6. april 2018, Kongresni center Brdo pri Kranju

datum: 12.03.2018

kategorija: novice

Slika_svet v rokah

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija SPIRIT Slovenija, ter Ministrstvo za zunanje zadeve vljudno vabijo 1. Nacionalno konferenco o internacionalizaciji v petek, 6. aprila 2018, od 9. do 15. ure v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Vendar, ali so slovenski izvozniki danes v boljšem položaju kot pred krizo leta 2008? Kakšna je vloga države in podpornega okolja na področju internacionalizacije? 

Vse to in še več so vprašanja, na katera bodo iskali odgovore na 1.  Nacionalni konferenci o internacionalizaciji. Celoten program dogodka je na voljo v pdf obliki tukaj.

Konferenca bo združila preko 300 udeležencev, odločevalcev v glavnih izvozno usmerjenih slovenskih podjetjih, deležnike v podpornem okolju internacionalizacije, predstavnike tujih veleposlaništev v Sloveniji in ključne investitorje.

Prijave: vašo elektronsko prijavo na dogodek pričakujejo do vključno petka, 23. marca 2018, oz. do zasedbe mest, preko te povezave.

Kotizacija: udeležba na dogodku je brezplačna.

Odjave: vaše pisne odjave (marko.jare@gzs.si) sprejemajo do vključno ponedeljka, 26. marca 2018. Po preteku tega roka vam za neudeležbo zaračunajo administrativni strošek v višini 50 EUR na udeleženca.

Vir informacije