Rektorjeva nagrada za naj inovacijo

Prijave za Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani so odprte!

datum: 22.02.2018

kategorija: novice

Slika_pokali

Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani, ki jo organizirata Univerza v Ljubljani in Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI), je spodbuda za študente in zaposlene na Univerzi v Ljubljani, da s svojimi inovacijami vstopijo na trg in idejo komercializirajo. K sodelovanju ste vabljeni vsi, ki imate tehnološke in netehnološke inovacije, kot tudi inovativne podjetniške ideje. Prijavijo se lahko skupine, kjer je vodja skupine študent ali alumni študent (do tri leta po zaključku študija), raziskovalec ali pedagoški delavec Univerze v Ljubljani.

Prijava na natečaj ponuja:

Svetovanja in delavnice bodo potekale v drugi polovici marca in prve tri tedna aprila. Podrobnejše informacije o poteku delavnic bodo tekmovalci dobili po elektronski pošti oz. na spletni strani LUI.

Aprila bo rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Igor Papič, prevemu od treh superfinalistov podelil nagrado v višini 3.000,00 EUR, drugemu 2.000,00 EUR in tretjemu 1.000,00 EUR. Vsi trije superfinalisti prejmejo še intenzivno svetovanje najboljših strokovnjakov pri trženju inovacije, mentorstvo in članstvo v LUI.

Zbiranje prijav poteka prek spletnega obrazca LUI, do vključno četrtka, 15. marca 2018, do 23.59. Več informacij s splošnimi pogoji tekmovanja najdete tukaj.

Pomembni datumi:

Vir informacije