Logistični kongres Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2018

11. april - 13. april 2018, Portorož

datum: 19.02.2018

kategorija: novice

Slika_logistika

V Slovenskem logističnem združenju že šestič pripravljajo osrednji logistični dogodek v Sloveniji in širši regiji - logistični kongres Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2018. Vsakoletni namen dogodka je predstavitivi in izmenjati mednarodne domače in tuje prakse ter udeležence seznaniti z aktualnimi novostmi oz. trendi na področju oskrbovalnih verig.

Letošnji kongres, ki bo potekal od 11. do 13. aprila 2018 v Portorožu, v ospredje postavlja napredne tehnologije v logistiki, aktualne izzive s kadri in sodelovanje med ponudniki logističnih storitev in njihovimi naročniki, kjer verjamejo, da je še veliko priložnosti za širitev ponudbe z novimi tehnološkimi rešitvami in inovativnimi pristopi.

Tehnologija bo torej rdeča nit dogodka tudi zadnji dan dogodka, ko bodo pozornost namenili predstavitvi referenčnih projektov v Sloveniji, projektoma EDISTON, SIS DIGILOG (logistični del SRIP-a Mobilnost) in v nadaljevanju predstavitvi pilotnega primera elektronskega CMR dokumenta, skupaj z razpravo o tem, kaj je pripravljeno na področju digitalizacije v drugih mednarodnih okoljih.

Podrobnejše informacije o samem dogodku najdete tukaj.