Poziv za vpis v bazo tehnološko razvojnih in inovativnih izdelkov, storitev in rešitev za vključevanje v mednarodne dobaviteljske verige

Rok za prijavo: 23. februar 2018

datum: 19.02.2018

kategorija: novice

Slika_veriga

SPIRIT Slovenija je v zadnjih letih na sedežih večjih tujih podjetij (koncernov) uspešno organiziral t. i. Dneve slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier's Day) iz različnih sektorjev oz. predstavitve slovenskih proizvajalcev, izdelkov in storitev. Zaradi pozitivnih izkušenj in dobrega odziva s strani slovenskih podjetij, bodo z organizacijo podobnih dogodkov nadaljevali tudi v prihodnje.

Tuja podjetja pri načrtovanju in nadaljnjih dogovorih o konkretnih predstavitvah slovenskih dobaviteljev s strani nacionalne agencije večinoma pričakujejo posredovan seznam potencialnih slovenskih dobaviteljev, izdelkov in storitev. Poleg tega agencija neposredno prejema povpraševanja po slovenskih dobaviteljih in kupcih s strani tujih koncernov, kjer je posredovanje takšnega seznama prav tako potrebno.

SPIRIT Slovenija namerava iz tega razloga in za namene nadaljnje promocije slovenskih dobaviteljev oblikovati seznam tehnološko razvojnih in prebojno inovativnih izdelkov, storitev in rešitev z dodano vrednostjo in zato vabi k vpisu na omenjeni seznam vsa slovenska podjetja in zlasti podjetja, ki se uvrščajo v eno izmed spodaj navedenih področij in ki so s svojimi tehnološko razvojnimi in inovativnimi izdelki/storitvami/rešitvami z dodano vrednostjo sposobna konkurirati na globalnem trgu in v globalnih verigah vrednosti: 

Agencija bo navedeni seznam uporabljala le za namene nadaljnje promocije in predstavitve slovenskih podjetij in njihovih tehnološko razvojnih in prebojno inovativnih izdelkov, storitev in rešitev z dodano vrednostjo pred potencialnimi tujimi podjetji (koncerni) oz. kupci ter pri povpraševanjih potencialnih tujih kupcev in velikih podjetij za sodelovanje s slovenskimi podjetji, ki jih prejmejo na SPIRIT Slovenija.

V kolikor želite, da vas uvrstijo na seznam tehnološko razvojnih in prebojno inovativnih izdelkov, storitev in rešitev z dodano vrednostjo (s katerimi ste sposobni konkurirati na globalnem trgu in v globalnih verigah vrednosti), prosijo, da potrdite svoj interes za vpis na seznam, tako, da izpolnite v angleškem jeziku elektronsko prijavnico in priloženi vprašalnik (le-ta je namenjen za promocijo in predstavitev vaših inovativnih izdelkov, storitev, rešitev in vašega podjetja koncernom) najkasneje do 23. februarja 2018. Izpolnjene vprašalnike lahko posredujete na e-naslov: gospodarske.delegacije@spiritslovenia.si. 

S posredovanjem obeh izpolnjenih obrazcev se smatra, da se strinjate s promocijo vaših tehnološko razvojnih in inovativnih (prebojnih) izdelkov/storitev/rešitev in da posredujejo vaš izpolnjeni vprašalnik oz. opis tujim podjetjem in koncernom/potencialnim kupcem. 

Vir informacije