Postanite člani Znanstvenega ocenjevalnega odbora ERA PerMed

Rok za prijavo je 21. februar 2018.

datum: 15.02.2018

kategorija: novice

Slika_evalvacija

ERA-NET Cofund ERA PerMed je 9. 2. 2018 objavil razpis za raziskovalne razvojne projekte z naslovom "Research projcts on personalized medicine - Smart combination of pre-clinical and clinical research with data and ICT solutions".

V kolikor prijave na razpis ne načrtujete, lahko sodelujete kot član/-ica Znanstvenega ocenjevalnega odbora, ki bo ocenjeval predloge projektov konzorcijev, ki se bodo prijavili na razpis. V nominaciji se je potrebno opredeliti za enega izmed štirih spodaj navedenih modulov:

1. Biomedicinske raziskave

2. Data in IKT

Podrobnejše informacije najdete na spletni strani razpisa.

Postopek ocenjevanja:

Predvidno je, da bo vsak član ocenjevalnega odbora prejel v ocenjevanje predvidoma 5 predlogov projektov. Članom ocenjevalnega odbora bodo s strani ERA PerMed povrnjeni potni in nastanitveni stroški za njihovo udeležbo na sestanku odbora.

 

V kolikor vas sodelovanje v Znanstvenem ocenjevalnem odbora zanima, o tem najkasneje do srede 21. februarja 2018 preko elektronske pošte obvestite predstavnico MIZŠ v ERA PerMed, dr. Evo Batista (eva.batista@gov.si) in ji posredujete izpolnjeno tabelo, ki se nahaja tukaj. Hkrati prosimo, da informacijo posredujete tudi vodstvu SRIP-a Zdravje - medicina na info@sis-egiz.eu.

 

Vaša nominacija bo nato posredovana Odboru razpisa, ki bo pristojen za končno izbiro članov odbora.