MEDICAL - Mednarodni sejem sodobnega zdravstva

17. - 19. april 2018

datum: 12.02.2018

kategorija: novice

Slika_sejem medical

Mednarodni sejem sodobnega zdravstva MEDICAL je v svojih prvih dveh ponovitvah dokazal zdravo rast na poslovnem in strokovnem nivoju. Lanskega sejma se je na 7.500 kvadratnih metrih razstavnih površin udeležilo 150 razstavljavcev iz 13-ih držav. Obiskalo ga je preko 6.500 zdravstvenih delavcev in tistih, ki skrbijo za svoje in za zdravje bližnjih.

Letošnji, 3. sejem MEDICAL bo potekal v Gornji Radgoni od torka, 17., do četrtka, 19. aprila 2018. Organiziran je v tesnem sodelovanju z Združenjem proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED, ki deluje v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice. Pri pripravah in na sami prireditvi pa sodelujejo tudi krovne državne institucije in zavodi ter zveze in društva bolnikov, ki zagotavljajo bogato dogajanje in ciljni obisk.

MEDICAL je odlična priložnost za ciljno predstavitev novosti s področja medicinske opreme in tehnologij, farmacije, alternativnih oblik zdravljenja in preventive. S prikazi vrhunskih tehnologij, praktičnimi medicinskimi pripomočki, strokovnimi nasveti, številnimi delavnicami in predstavitvami privablja poleg strokovne in poslovne publike tudi širši krog obiskovalcev, ki se posvečajo svojemu in zdravju drugih.

MEDICAL prinaša aktualne strokovne poudarke in dogajanje. V letu 2018 bo odgovarjal na vsa pomembna vprašanja dolgožive družbe, dolgotrajne oskrbe in celostne obravnave pacienta. Preventiven bo s ponudbo proaktivne skrbi za zdravje na delovnem mestu, spregovoril bo o vključevanju gibalno in senzorno oviranih oseb v vsakdanje življenje, posebna pozornost bo posvečena prikazu inovacij in novih tehnologij v zdravstvu.

Na sejmu sodeluje tudi Slovensko inovacijsko stičišče kot koordinator SRIP-a Zdravje - medicina.

Podrobneše informacije o sejmu