Vabilo na spoznavno delavnico v sodelovanju z IKT horizontalno mrežo

21. november 2017 ob 14. uri, UL Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo

datum: 06.11.2017

kategorija: novice

Slika_meeting

SRIP Zdravje - medicina in IKT horizontalna mreža SRIP-a Pametna mesta in skupnosti pripravljata spoznavno delavnico, kjer bomo identificirali področja sodelovanja. Potekala bo 21. novembra 2017 ob 14. uri v predavalnici 3 (3 nad.) na UL Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, Večna pot 113, Ljubljana. Predvidoma bo trajala do 16.15.

Cilj delavnice je spoznati trende in aktualno vsebino na področju obeh SRIP-ov, predstaviti možnosti in primere iz prakse s področja digitalne transformacije, identificirati problematiko in potencialne skupne tržne priložnosti.

Delavnica je namenjena podjetjem vertikal SRIP-a Zdravje - medicina (Translacijska medicina, Biofarmacevtika, Zdravljenje raka, Naravna zdravila in kozmetika, Odporne bakterije, Aktivno in zdravo staranje) ter podjetjem iz IKT horizontalne mreže.

Prosimo, da svojo udeležbo potrditev do torka, 21. 11., zjutraj na katja.potocnik@sis-egiz.eu.

Vabilo s programom

Parkiranje: parkirate lahko kjerkoli na parkirišču nasproti živalskega vrta, ali pa na začetku dovoza do FFKT-FRI pozvonite, da se vam dvigne zapornica. Parkirate lahko kjerkoli ob dovozu ali pa v parkirni hiši na UL FKKT (desno od sredinske okrogle stavbe na koncu dovoza). Na parkirišču poiščete dvigalo in greste v 3. nadstropje, kjer poiščete predavalnico 3. V kolikor boste parkirali na parkirišču pred dovozom ali na dovozu, imate vhod v sredinski okrogli stavbi. Po stopnicah gresta v 1. nadstropje na UL FKKT (vam piše na tleh) in poiščete predavalnico 3 v 3. nadstropju.

Logo MGRTLogo_Sklad za regionalni razvojKameleon

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.