INFUSE Digital Health Networking Event

26. maja bo v Tehnološkem parku Ljubljana potekal mednarodni dogodek INFUSE Digital Health - Networking Event for Startups and Experts.

datum: 22.05.2017

kategorija: novice

Slika_žarnice na nebu

Dogodek bo sestavljen iz dveh delov: krajše konference o zadnjih trendih na področju eZdravja in digitalnega zdravja ter tekmovanja LAST CALL for Grants4Apps Accelerator Startup Competition, na katerem se bodo start-upi potegovali za mesto na največjem medicinskem sejmu MEDICA, ki bo jeseni v Dusseldorfu!

Zmagovalni start-up bo na MEDICI dobil svoj prostor v ameriškem pavilijonu, kot gostujoča inovacija v prostoru Lab & Lounge organizacije Future for Health, ki deluje kot globalni katalizator znanja in povezovanja na področju digitalnega zdravja.

Pospeševalnika Grants4Apps in Startupbootcamp Digital Health Berlin le še mesec dni sprejemata prijave za nov krog svojih programov; 26. maja bodo v Ljubljani predstavniki obeh organizacij. Medtem ko v Grants4App iščejo bolj zrele start-upe s področja zdravstva, Startupbootcamp sprejema tudi mlajše inovatorje, katerih rešitve so v idealnih fazah. Čeprav je na svetu že veliko programov za razvoj start up-ov, je preboj vanje velik izziv. V oba omenjena berlinska pospeševalnika je lani prispelo več kot 500 prijav. Z udeležbo na dogodku INFUSE lahko start-upi dobijo boljšo predstavo o zahtevah za sprejetje v programe, kar jim omogoča, da bolje pripravijo tudi svojo predstavitev in prijavnico.

Dogodek je za start-upe idealna priložnost, da:

Program konference

 

Dogodek organizirata strokovna revija Medicina danes in Tehnološki park Ljubljana v sodelovanju s Healthdayem.

Vir informacije