Dogodek "Pridružite se svetu množičnega investiranja"

23. 5. 2017 ob 18. uri v NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani

datum: 19.05.2017

kategorija: novice

Slika_NLB CIP

Dogodek je organiziran v okviru projekta Interreg Central Europe z imenom Crowd - Fund - Port v sodelovanju s platformo množičnega investiranja CONDA Slovenija

Projektni partnerji projekta Crownd - Fund - Port se zavedajo dejstva, da ekosistem množičnega investiranja v srednjeevropskih regiji raste in pridobiva na pomembnosti med alternativnimi poslovnimi modeli. Ker je področje množičnega financiranja še v začetni fazi, se podjetniško okolje, terminologija in raziskave, pravni okvir ter praksa stalno spreminjajo in razvijajo. Hiter razvoj in spremembe predstavljajo ključni izziv za vse vpleten strani: upravljalce platforme množičnega financiranja, novoustanovljena podjetja in MSP, investitorje, državljane in oblikovalce politike. Glavni cilj je projekta je izboljšati znanje in sposobnosti vseh relevantnih interesnih skupin, da bi lahko kar najbolje uporabili instrument množičnega financiranja.

V okviru prihajajočega dogodka želijo organizatorji povečati osveščenost in znanje o množičnem investiranju v Sloveniji in z udeleženci deliti izkušnje množičnih investitorjev ter predstaviti uspešno financirane projekte. Čeprav je slovenski projekt še v začetni fazi razvoja množičnega investiranja, trendi napovedujejo velik potencial, ki je lahko v dobršni meri podprt s tovrstnim financiranjem.

Pridružite se okrogli mizi in spoznanje alternativne modele financiranja podjetij in možnosti investiranja v Sloveniji!

Vir informacije