Stičišče znanosti in gospodarstva na MOS 2016

Od 13. do 18. 9. 2016 bo potekal 49. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti, na katerem se bo odvilo Stičišče znanosti in gospodarstva.

datum: 13.09.2016

kategorija: novice

MOS 2016

V stičišču bodo sodelovali Institut Jožef Stefan, Kemijski inštitut, Visoka šola za bioniko na Ptuju, Pisarna za prenos tehnologij in inovacij, FERI Univerze v Mariboru, FE Univerze v Ljubljani, Univerza v Novi Gorici, CO NAMASTE, CO Nanocenter in Slovensko inovacijsko stičišče. Kot podjetja se bodo predstavili: Skylabs d.o.o., Cosylab d.o.o., EKOSEN, PS d.o.o., Dobre rešitve d.o.o., INTRI d.o.o., Razvojna raziskovalna dejavnost, Janez Škrlec s.p., Miel Elektronika d.o.o. in drugi. Predstavljene bodo vrhunske tehnologije, visokotehnološke inovacije iz področij mehatronike, elektronike, avtomatike robotik, bionike, IKT, nanotehnologije in drugo.

Dogodek sta podprli tudi Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Strokovna komisija za priznanja Celjskega sejma je Stičišču znanosti in gospodarstva podelila zlato priznanje in sicer za bionskega človeka za izobraževalne namene, katerega idejni vodja je Janez Škrlec. Vsem sodelujočim v okviru Stičišča iskreno čestitamo! Predstavitev si lahko ogledate tukaj.

 

MOS slika 5MOS slika 1MOS slika 2  MOS slika 3MOS slika 4 MOS slika 6

MOS 2016_CO NAMASTE 1MOS 2016_CO NAMASTE 2