Gospodarska delegacija na Filipine

Manilla, 9. - 14. oktober 2019

datum: 22.08.2019

kategorija: novice

Slika_Filipini

Za udeležence bodo v sklopu obiska delegacije organizirali:

Filipinsko gospodarstvo, z napovedano 5,7 odstotno povprečno letno stopnjo gospodarske rasti v prihodnjih petih letih, sodi med nahitreje rastoča gospodarstva v regiji ter ponuja obilico poslovnih priložnosti tudi za slovenska podjetja, zlasti s področij:

Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 300,00 EUR na posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska po programu. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav, 2. septembra 2019 s takojšnjim rokom plačila. Za morebitno odpoved udeležbe v delegacije po 3. septembru 2019, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračajo. Delegacija bo izvedena ob predpostavki udeležbe najmanj 7 slovenskih podjetij. Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije HRG Slovenia, Nada Balažic, Office Manager, 01 4233 636, nada.balazic@si.hrgworldwide.com, ki je pripravila skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. Informativna cena potovalnega aranžmaja, na dan izdaje tega vabila, ob predpostavki udeležbe minimalno 7 potnikov, znaša 1.635 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu, 4 nočitve v enopotesteljnih sobah z zajtrkom v 5* hotelu v okrožju Makati, strošek agencije.

Vladno - gospodarska delegacija bo po zaključku obiska v Manili poslovne razgovore nadaljevala v Indoneziji, Jakarti in sicer med 14. in 17. oktobrom 2019.

Mala, mikro in srednje velika podjetja imajo možnost sofinanciranja stroškov aktivnosti vezanih na udeležbo na obravnavanem dogodku, do višine 60 % upravičenih stroškov v okviru spodbud Slovenskega podjetniškega sklada. Dodatne informacije: Slovenski podjetniški sklad, vavcer@podjetniskisklad.si.

Udeležbo v delegaciji potrdite preko izpolnjenega prijavnega obrazca, ki ga pošljete na naslov natasa.turk@gzs.si, najkasneje do 2. 9. 2019. V primeru dodatnih vprašanj vam je na voljo preko 01 589 81 52 ali e-maila.

Vir informacije