Gospodarska delegacija na Kubo, Havana

31. oktober – 6. november 2018

datum: 02.10.2018

kategorija: novice

Slika_kubanska zastava

SPIRIT Slovenija, javna agencija, Gospodarska zbornica Slovenije ter Ministrstvo za zunanje zadeve RS vabijo zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležijo obiska slovenske gospodarske delegacije na Kubi v času največjega kubanskega splošnega sejma FIHAV (4500 razstavljavcev iz več kot 60 držav v letu 2017).

Poleg obiska največjega splošnega sejma, bo v sodelovanju s Kubansko gospodarsko zbornico v Havani organizirana tudi poslovna konferenca z namenom predstavitve naše države in gospodarstva ter poslovni razgovori med slovenskimi in kubanskimi podjetji. Za udeležence slovenske gospodarske delegacije je organizirano skupinsko potovanje, namestitev ter lokalni transferji po predvidenem programu.

Cena udeležbe po predvidenem programu znaša 1.790,00 EUR (ob ceni letalske karte na dan 24. 9. 2018 ter minimalni udeležbi 8 potnikov) za vsakega udeleženca, vsebuje pa letalski prevoz na relaciji Benetke - Havana, transfer do letališča v Benetkah in nazaj, lokalne transferje po programu na Kubi, namestitev z zajtrkom v hotelu 4*, 1 skupno večerjo in 3 kosila, vodenje poznavalca lokalnih razmer v slovenščini ter strošek agencije. Doplačilo za namestitev v enoposteljni sobi znaša 290,00 EUR.

Obvezna doplačila:

Strošek udeležbe potovanja in namestitve se poravna potovalni agenciji Ars longa d.o.o., ki vas bo kontaktirala takoj, ko boste po elektronski pošti v angleškem jeziku poslali izpolnjen prijavni obrazec (Company profile).

Rok prijave: Prijavite pošljite čim prej oz. najpozneje do petka, 5. oktobra 2018, na naslova katarina.kuznik@gov.si in marko.jare@gzs.si.

Opomba: Obisk gospodarske delegacije bo izveden v primeru minimalno 8 prijavljenih udeležencev, navedene aktivnosti na Kubi pa bodo organizirane ne glede na število prijavljenih, v skupini ali individualno. Po želji je za srečanja s kubanskimi poslovneži na razpolago slovenski prevajalec za španščino, ki že dolga leta posluje s Kubo in na njej tudid živi. Po potrebi se za pogovore lahko dogovorite tudi za prevajanje (šp. - slov.).

Dodatne informacije v zvezi z obiskom gosodarske delegacije na Kubi lahko dobite na Ministrstvu za zunanje zadeve RS ga. Katarina Kužnik, telefon 01 4786 616, e-pošta: katarina.kuznik@gov.si, ali na Gospodarski zbornici Slovenije g. Marko Jare, telefon 01 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

Vir informacije