Poslovna konferenca: Investicijske priložnosti v Sloveniji in možnosti za poslovno sodelovanje med Slovenijo in Turčijo, Istanbul

16. oktober 2018

datum: 02.10.2018

kategorija: novice

Slika_turška zastava

Poslovna konferenca: Investicijske priložnosti v Sloveniji in možnosti za poslovno sodelovanje med Slovenijo in Turčijo

Kraj in datum dogodka: Istanbul, 16. oktober 2018 (9.30 do 15.00 hotel Pullman 5*)

Organizatorji: SLOTUR - Slovensko Turški poslovni klub ob podpori Ministrstva za gospodarstvo in tehnološki razvoj - Javne agencije SPIRIT Slovenija in ob sodelovanju Slovenskega veleposlaništva v Ankari

Namen in cilji dogodka: Na investicijsko - poslovni konferenci bodo slovenska podjetja (nepremičninske agencije, razvojne agencije, občine, podjetja...) predstavila okoli 100 projektov za investiranje (zemljišča, hoteli, nakupi podjetij...), ki so zanimivi za potencialne turške investitorje.

Dogodka se bo udeležilo več kot 50 investitorjev iz Turčije. Po uvodni predstavitvi možnosti za investiranje in predstavitvi projektov, bodo sledila B2B srečanja med udeleženci obeh držav.

Zadnji rok za prijave: 6. oktober 2018.

Če vas zanima poslovanje s Turčijo, oziroma želite svoje projekte predstaviti potencialnim turškim investitorjem, je za dodatne informacije na voljo Srečko Pirtovšek, srecko.pirtovsek@slotur.com, telefon 041 672 568.

Vir informacije