11. mednarodna konferenca o prenosu tehnologij

8. - 12. oktober 2018

datum: 24.09.2018

kategorija: novice

Slika_TT

Na Inštitutu "Jožef Stefan" bo med 8. in 12. oktobrom 2018 v organizaciji Centra za prenos tehnologij in inovacij potekala že 11. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij.

11. ITTC Konferenca, ki vključuje tudi podporne partnerje in je namenjena spodbujanju sodelovanja med raziskovalci in podjetniki, bo potekala v okviru multikonference Informacijska družba 2018 (Information Society 2018).

Na konferenci bodo predvidoma obravnavane sledeče tematike: 

R2B SESTANKI

Tradicionalna B2R srečanja potekajo v obliki vnaprej dogovorjenih sestankov med predstavniki podjetij in raziskovalcev in predstavljajo temelj za prihodnje sinergije za prenos inovacij v gospodarstvo. Večina preteklih udeležencev je s področij ICT, fizike, materialov, okolja, robotike, biotehnologije ter proizvodnje.

Na konferenci lahko sodelujete tudi vi. Vabimo vas, da se najkasneje do 3. 10. 2018 prijavite na R2B raziskovalno podjetniška srečanja, ki so namenjena raziskovalcem in podjetnikom.

NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO INOVACIJO

Tudi letošnja 11. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij - 11. ITTC organizira Tekmovanje za najboljšo inovacijo v letu 2018 na javnih raziskovalnih organizacijah. Prijavitelji bodo svoje ideje predstavili ocenjevalni komisiji, ki jih bo v skladu z vnaprej objavljenimi kriteriji ter osebno predstavitvijo inovacije (Pitchi) ocenila in izbrala zmagovalca, ki bo prejel denarno nagrado.

Brezplačna registracija na konferenco

Več informacij

Kontakt: tehnologije@ijs.si

Vljudno vabljeni!

11ITTC_objave1[2]11ITTC_objave2[1]11ITTC_objave3[3]